Fromanteel

Het horlogemerk Fromanteel brengt een stukje Nederlandse geschiedenis om je pols: horloges met een verhaal. De bedenkers van dit merk bouwen voort op traditie, ambacht en vakmanschap. Het zijn ingetogen meesterwerken. Dames mogen hem natuurlijk ook dragen, maar de ontwerpers van horlogemerk Fromanteel creëerde dit merk speciaal voor heren.

De meeste modellen hebben een Quartz uurwerk. Maar Fromanteel lanceerde hun eerste mechanische (zelf-opwindbare) uurwerk van de collectie met veel trots in oktober 2015.
Hoewel uurwerken de functie van tijdaanduider hebben moeten afstaan aan mobiele telefoons, zijn horloges zeker voor mannen nog steeds een mateloos populair item. Mannen-accessoire: Waar vrouwen met hun sieraden pronken, doen heren dit graag met hun uurwerk. En terecht!

Het leuke aan deze horloges zijn de gemakkelijk zelf verwisselbare mooie stevige Lederen of Canvas Horlogebanden. Uit te bereiden met vouwsluiting. Met trots als officiële “merk Ambassade” laten wij hieronder een selectie van onze collectie van het stijlvolle Amsterdamse merk Fromanteel zien.