Gedenksieraad atelier Le Blanc

Ter nagedachtenis aan een dierbaar familielid of een bijzondere vriendschap is het mogelijk een gedenksieraad te laten maken. Dit is mogelijk op veel verschillende manieren: zichtbaar, maar ook juist onzichtbaar. We maken gebruik van een fysieke herinnering aan een overledene. Zoals een vingerafdruk, een kleine hoeveelheid as, een haarlok van uw dierbare, een Cardiogram (hartslag), of een combinatie hiervan. As kan op verschillende manieren worden verwerkt in uw sieraad. Atelier Le Blanc heeft daarnaast diverse technieken in huis om een vingerafdruk van een dierbare of een overledene te maken. Wij laten u dan ook graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Ook is het mogelijk oudere trouwringen of andere juwelen te veranderen zonder dat de gravure of de emotie van de ring verloren gaat. Dit kan uiteraard niet onbeperkt, eigenlijk heeft u maar één kans om het goed te laten doen. Wij geloven dat alles rondom uw dierbare sieraden helemaal goed moet zijn. Ons team van goudsmeden streeft er dan ook naar om een juweel te ontwerpen waarbij u, als drager, centraal staat en waarbij het gedenksieraad met recht een sieraad genoemd kan worden.

Wilt u ook advies over het vervaardigen of restylen van een bijzonder sieraad? Maak eens een afspraak of loop binnen in onze zaak aan de Steenstraat in Boxmeer.