Vincent van Hees

Vincent van Hees is een goudsmid die staat voor zijn vak. Zijn ontwerpen zijn geïnspireerd door natuur, kunst en industriële vormgeving. Als uitgangspunt gebruikt hij geometrische vormen en vloeiende lijnen die elkaar ogenschijnlijk probleemloos weten te vinden. Kortom; creativiteit en vakmanschap komen samen in een prachtige collectie.
Vincent van Hees is een Nederlandse goudsmid die samen met zijn vrouw Christian Kersten mooie strakke sieraden ontwerpt en vervaardigd in eigen atelier. Al sinds 1990 maakt het goudsmedenechtpaar in hun atelier een collectie moderne sieraden en trouwringen. Ze hebben allebei de opleidingen tot goud- en zilversmid gevolgd aan de Vakschool Schoonhoven. Vincent van Hees is de creatieve geest achter de sieraden- en trouwringencollectie.

Alle ontwerpen kunnen gemaakt worden zowel in 14 en 18 karaat geel-, rood- en witgoud als in platina met diamanten of parels. Van een aantal sieraden zijn sets verkrijgbaar, die bestaan uit een ring, spang, armband, oorstekers en hanger. De ringen zijn in verschillende breedtes leverbaar met diamanten in diverse afmetingen.